Yeo's 80 Days Drink to Cash

Yeos 80 Days Drink to Cash

Yeos 80 Days drink to cash adalah merupakan sebuah Contest yang dianjurkan oleh YEO’s Malaysia. Sebagaimana yang telah kita sedia maklum Yeo’s merupakan pengeluar air minuman yang popular.

Minuman keluaran dari Yeos ini mempunyai pelbagai jenis yang menjadi kesukaan kanak-kanak sehinggalah orang dewasa sekali pun.

Ini adalah sebuah kontes besar-besaran yang mudah iaitu dengan hanya minum dan berpeluang untuk menangi hadiah menarik.

Yeos 80 Days Drink to Cash

Yeo's 80 Days Drink to Cash

Apa yang menarik dengan kontes ini ialah berpeluang memenangi hadiahyang bernilai RM500,00 dan mudah untuk memenangi RM3,000 setiap hari di  sepanjang tempoh 80 hari ini berlangsung.

Berikut butiran lanjut tentang ganjaran 80 days drink to cash ini:

 1. Hadiah harian
  RM3,000 x 1
  RM900 x 9
 2. Cabutan Bonus setiap 10 hari
  RM10,000 x 1
  iPads x 9
 3. Hadiah Utama
  Rm100,00 x 1
  RM1,000 x 9

Dalam adat kontes kita perlu cepat dan jangan tunggu lama-lama atau waktu akhir. Kontes ini berlangsung dari 13 Mac 2014 sehingga 31 Mei 2014. Masa semakin singkat, jangan lepaskan peluang emas yang mudah ini.

Bagaimana Untuk Menyertai Contest Ini

Sebuah kontes yang mudah untuk menghantar penyertaan dan menangi hadiah lumayan ini hanya dengan beberapa cara sahaja.

Langkah 1

Beli mana-mana produk Yeo’s seperti gambar rajah dibawah dengan kod pada pek atau menggunakan Resit pembeli cawangan rasmi produk Yeo’s. Gunakan nombor resit rasmi tersebut sebagai kod peraduan ini.

Yeo's 80 Days Drink to Cash

Langkah 2

Untuk menghantar penyertaan kontes ini, anda perlu sertai akaun rasmi Wechat Yeo’s Malaysia. Atau boleh scan QR Code pada pak produk Yeo’s ini.

Langkah 3 

Selepas sertai akaun rasmi Yeo’s Malaysia ini, anda harus hantarkan penyertaan anda sama ada dengan:

 • Menggunakan nombor resit rasmi sebaggai kod penyertaan kontes bagi pembelian Yeo’s Justea atau Soyrich yang tidak mempunyai sebarang kod pada pak produk.
 • Menggunakan kod yang tersedia ada pada pak produk Yeo’s Justea atau Soyrich.

Anda haruslah masukkan kod penyertaan kontes tersebut dan hantar kepada akaun rasmi Wechat Yeo’s Malaysia tersebut.

Untuk penyertaan yang menggunakan resit rasmi pembelian pak produk Yeo’s perlulah lampirkan gambar resit tersebut yang menunjukkan kuantiti pembelian Yeo’s Juster atau Soyrich serta nombor resit ramsi tersebut.

Yeo's 80 Days Drink to Cash

Untuk penyertaan yang tersedia mempunyai kod pada pek pembelian produk Yeo’s. Produk tersebut mesti diambil gambar yang jelas menunjukkan kod dan minuman tersebut mestilah dibuka atau telah diminum.

Langkah 4

Untuk penyertaan yang berjaya diterima, anda akan diberikan satu link dari akaun rasmi Wechat Yeo’s Malaysia tersebut. Link tersebut akan membawa anda untuk menyaksikan iklan komersial Yeo’s di Youtube.

Langkah 5

Anda harus menjawab soalan mudah yang berkaitan dengan iklan komersial Yeo’s di Youtube tersebut.

Anda juga berpeluang untuk menghantar seberapa banyak penyertaan dengan nombor kod kontes yang berlainan. Ini kerana setiap nombor kod kontes dikira sebagai satu penyertaan. Tiada had penyertaan untuk setiap orang menghantar penyertaan.

Untuk Keterangan Lebih Lanjut

Untuk keterangan lebih lanjut mengenai kontes lumayan ini anda bolehlah:

Sama-sama kita merebut peluang emas ini hanya dengan minum dan menang hadiah tunai dari Yeo’s Malaysia ini !

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

17 Comments

error: Content is protected !!