Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Pilihan Muslimah mungkin bakal menjadi trend dan ikutan seterusnya. Antara ciri menarik beberapa produk hari ini ialah adanya konsep Muslimah. Kemuliaan pencipta produk harus dipuji sekurang-kurangnya sebab menggalakkan kita mendekati Islam dari segi pemakaian.

Jadi Telekung Reehans Pilihan Muslimah mungkin bakal memberikan semangat untuk beribadah. Selain rasa selesa dengan tempat dan persekitaran beribadah. Pakaian yang kita gunakan untuk beribadah juga berperanan penting. Jadi bagaimana dengan ibadah solat kita. Rasa selesa dan tenang atau setakat melepaskan batuk di tangga.

Saya sentiasa menyokong perniagaan atau bisnes orang kita. Lebih-lebih lagi yang mempromosikan barangan dan produk berkonsep muslim dan Islamik begini. Seperti artikel yang lalu Selawat Nabi Muhammad SAW menyokong sahabat kita memperkenalkan Kitab Selawat. Alhamdulillah.

 

Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Reehans Telekung bermatlamat untuk menyediakan pakaian solat yang selesa, sesuai dan produk yang dipercayai serta diyakini. Inilah konsep inovasi yang bermanfaat buat mereka beribadah kepada Allah SWT. Tambah lagi mereka bervisikan ingin memberikan kesedaran dan penekanan kepada Muslim. Solat adalah tunggak iman dan taqwa diri kita. Jadi wajiblah keatas diri kita untuk memastikan solat kita betul-betul sempurna.

Kesempurnaan solat bermula daripada suci dan bersih termasuklah pakaian. InsyaAllah Telekung Reehans Pilihan Muslimah boleh memberikan keselesaan kepada pemakainya. Antara dua bahan atau material yang terbaik digunakan iaitu English Cotton dan Italian Valentro. Kedua-dua bahan ini membuatkan Reehan Telekung selesa dipakai untuk beribadah.

 

Ibadah Selesa In Sha Allah Hidup Ceria

Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Bagaimana kita ingin perbetulkan urusan hidup kita. Ianya adalah bermula dengan solat. Dan demi memastikan salah satu elemen solat yang sempurna keselesaan perlu diberikan penekanan. Apabila kita berasa selesa dan aman ingin solat, InsyaAllah khusyuk dalam solat akan hadir. Mungkin akan menjadikan solat kita solat yang sempurna.

Keselesaan dalam memakain Reehans Telekung boleh membuatkan tak rasa panas, berpeluh malah tak ada bau yang kurang menyenangkan sewaktu beribadah. Fabrik kain yang lembut membuatkan pergerakan dalam solat mudah dan tak rasa berat. Rukuk, sujud, duduk antara dua sujud malah tahiyyat sekalipun tidak terasa berat.

 

Koleksi Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Banyak juga pilihan dan koleksi Telekung Reehans Pilihan Muslimah ini seperti ada di web Reehans Telekung. Bila koleksi pilihan ini banyak sebenarnya memberikan pilihan kepada pembeli dan pengguna. Pelanggan akan bebas dan banyak pilihan untuk dipilih sewaktu membeli. Jenis-jenis design yang simple serta ringkas ini adalah sesuai untuk dipakai beribadah.

Antara Koleksi Telekung Reehans Muslimah ini adalah seperti:

  • Telekung Reehans Balqis
  • Telekung Reehans Nur
  • Telekung Reehans Rania

Boleh lihat contoh Reehans Telekung yang ada pelbagai warna dan design. Inilah warna-warna yang aman dan tenang untuk digunakan sebagai warna pakaian ibadah kita InsyaAllah.

Telekung Reehans Pilihan MuslimahInfo Lanjut dan Tempahan
WhatsApp/Tel: +6011-14481591
Email: reehanstelekung@gmail.com
Facebook: Reehans Telekung
Website: www.reehans.com

 

Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Ini adalah merupakan sebahagian artikel kontes yang sedang berlangsung. Selain menyertai kontes ini artikel ini adalah bertujuan menyokong perniagaan atau bisnes saudara dan sahabat sebangsa dan seagama.

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

35 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!