Seminar Buat Duit Dengan Blog

Seminar Buat Duit Dengan Blog

Matlamat idaman dan disukai oleh kebanyakkan blogger ialah buat duit dengan blog secara balasan buat mereka yang menulis. Dengan adanya Seminar Buat Duit Dengan Blog ini saya yakin bahawa ianya suatu yang diidam-idamkan oleh para blogger.

Seminar Buat Duit Dengan Blog

Seminar Buat Duit Dengan Blog

Seminar anjuran dari Denaihati ini bertujuan tidak lain tidak bukan dengan iaitu pendedahan mengenai buat duit dengan blog. Seminar ini bakal dihadiri oleh 4 orang Blogger Tersohor yang bakal diumumkan tidak lama lagi. Seminar ini juga akan menekankan juga terhadap teknik affiliate, e-book dan beberapa teknik rahsia.

Tarikh,Waktu dan Tempat Seminar

Tarikh: Ahad, 19 Mei 2013
Jam: 8.30 pagi – 1.30 petang
Tempat: Hotel Singgah Sana, Petaling Jaya

Harga dan Jumlah Peserta

Tempat adalah terhad iaitu kepada 300 orang sahaja yang pendaftaran awal sehingga 5 Mei 2013 hanya berharga RM50 seorang. Manakala harga selepas tarikh tersebut akan menjadi RM100 seorang. Nilai ukuran wang sememang jauh kalau ingin dibandingkan dengan nilai ilmu, kerana ilmu nilainya amatlah tinggi.

Syarat-Syarat Penyertaan

Penyertaan adalah terbuka kepada semua blogger, usahawan online serta mereka yang aktif dalam social media yang berumur 15 tahun keatas. Medium bahasa digunakan semasa seminar adalah Bahasa Melayu, jadi ini amat mudah bantu kita memahami penyampaian ilmu dalam seminar ini.

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

6 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!