Saji.my - Tempat Makan Sedap, Best, Menarik

Saji.my – Tempat Makan Sedap, Best, Menarik

Saji.my merupakan sebuah laman yang menyediakan sumber serta info mengenai tempat makan menarik di seluruh Malaysia. Sebagaimana yang kita sedia maklum bahawa negara kita Malaysia sangat kaya dengan pelbagai jenis bentuk, rupa dan rasa makanan di seluruh Malaysia.

Situasi ini sememangnya menarik tambah-tambah lagi kita hidup dengan pelbagai jenis kaum di Malaysia dan secara automatiknya kewujudan pelbagai jenis makanan dari setiap kaum-kaum sendiri sehingga pelbagai inovasi berlaku wujud makanan yang naturalnya untuk semua bangsa dan siapa sahaja.

Saji.my – Tempat Makan Sedap, Best, Menarik

Dalam pemilihan tempat makan yang menarik setiap orang mempunyai persepsi berbeza mengikut rasa anak tekak tersendiri namun asasnya adalah tetap sama.

Kebanyakkan orang memilih tempat makan yang sedap dan menyelerakan ini memberikan kepuasan dalam membeli dan pemakanan.

Sesetengah yang lain juga menekan nilai aspek kualiti dan sistem servis yang disediakan dalam pemilihan tempat makan tersebut.

Namun tempat makan yang terbaik yang memiliki semua pakej yang lengkap iaitu baik dari segi servis, makanan yang sedap serta suasana tempat makan yang menarik serta menyenangkan hati pengunjung serta pelanggan.

Justeru itu laman Saji.My ini menyediakan info-info mengenai tempat makan yang sesuai, sedap serta menarik untuk dikunjungi sama ada untuk makan pagi, tengah hari serta makan malam.

Saji.my - Tempat Makan Sedap, Best, Menarik

Antara info menarik di laman Saji.my ini ialah mengenai:

  • Burger Bakar
  • Ikan Bakar
  • Nasi Arab
  • Tempat makan sedap di setiap negeri
  • Breakfast
  • Lunch
  • Dinner

Serta beberapa lagi perkongsian menarik, tambahan juga di laman ini juga anda boleh menambah peta tempat atau destinasi makana yang sedap, best dan menarik.

Tempat Makan Menarik di JB

Saji.my - Tempat Makan Sedap, Best, Menarik

Antara tempat makan yang menarik pilihan saya adalah tempat makan menarik di JB iaitu kerana mempunyai port atau tempat terbaik untuk makan Asam Pedam Mak Pon di Parit Jawa.

Walaupun saya belum sempat singgah ke sana lagi sedangkan sudah pergi ke Johor Bahru, rata-rata sahabat saya dari Johor juga sendiri akui asam pedas disini sememangnya sedap dan saya juga salah seorang peminat masakan asam pedas.

Jom lihat tempat makan menarik di laman Saji.My

Begitu juga dengan Nasi Arab disana kerana di JB nasi arab paling mudah untuk didapatkan di bulan puasa kerana kebanyakan peniaga di bazar ramai yang menjualnya.

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

36 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!