Penafian

KhairulZamri.com adalah sebuah laman yang berkongsi tentang tips serta info-info mengikut kesesuaian semasa daripada penulis sendiri. Segala penulisan dalam blog ini adalah hasil usaha penulis sama ada idea, ulasan, cara penulisan serta pandangan dan pendapat.

 

Kandungan, Photo Dan Grafik

Penafian

Kandungan penulisan adalah hasil daripada pihak kami sendiri melainkan yang telah kami nyatakan pada penulisan tersebut sumber-sumber dari mana adaptasi.

Foto atau gambar serta grafik yang digunakan adalah automatik dikreditkan kepada Google melainkan gambar yang telah pihak kami watermark hak ciptanya.

Jika ada penulisan yang hampir sama mungkin adalah secara kebetulan atau sila maklumkan kepada pihak kami di bahagian hubungi untuk kepastian lebih lanjut.

 

Komen dan Budi Bahasa

Penafian

Pihak kami berhak memadamkan mana-mana komen yang tidak memaparkan budi bahasa yang sesuai mengikut pandangan kami sendiri atau dianggap mengganggu dan boleh mendatangkan sebarang kecelakaan, salah anggap serta mencetuskan provokasi kepada sesiapa sahaja.

Setiap pengunjung, pembaca dan komentator adalah bertanggungjawab sendiri ke atas komen yang ditinggalkan di blog ini.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya komen anda mendatangkan kearah perpecahan, hasutan dan melibatkan undang-undang.

Pihak kami juga tidak bertanggungjawab di atas segala kerosakan yang anda alami semasa, sewaktu dan selepas melayari laman ini.

Pendapat dan pandangan penulis blog tidak semestinya kekal.

Sila komen mengikut topik yang dibincangkan, sebarang pertanyaan boleh terus emel kepada admin[@]khairulzamri.com atau hubungi bahagian contact.

 

Hak Milik dan Hak cipta

Penafian

Segala penulisan dan hasil susun atur dalam sesebuah entri adalah menjadi hak milik atau hasil karya sendiri. Anda tidak dibenarkan sama sekali COPY dan PASTE sesuka hati tanpa mendapat sebarang keizinan daripada penulis.

Anda hanya dibenarkan untuk kongsikan artikel dengan menekan butang Share sahaja tidak dibenarkan sama sekali copy atau salin mana-mana artikel yang terkandung dalam laman ini.

Seberang bentuk provokasi atau gangguan di blog ini akan diambil tindakan yang sewajarnya.

Terima kasih 🙂

error: Content is protected !!