Ninetology

Ninetology – Ke Arah Professional

Ninetology Malaysia dengan rasminya telah melancarkan Touch Point Perdana di Plaza Low Yat, Mall Malaysia bersempena dengan Hari Kemerdekaan ke-56 Malaysia baru-baru ini.

Tidak seperti konsep yang lain, Ninetology’s Flagship Touch Point menawarkan kepada pengguna dengan gaya yang sesuai dengan masa kini.

Touch Point Perdana ini juga bukan sahaja tertumpu kepada mempamerkan produk Ninetology malah ia juga turut menjadi tempat di mana pengguna boleh mempelajari bagaimana menggunakan telefon pintar agar sesuai dengan gaya hidup dan minat.

Ninetology juga bukanlah satu alat komunikasi semata-mata namun ia bakal  memajukan serta menambah baik pandangan sosial seseorang dan terus membuka pintu-pintu kepada peluang yang lebih banyak.

Bakal dibuka 8 lagi Ninetology’s Flagship Touch Point sekitar Lembah Klang pada tahun ini dan manakala di seluruh Malaysia bakal muncul lagi 9 cawangan.

Waktu perkhidmatan Ninetology’s Flagship Touch Point adalah bermula jam 10.00 pagi sehingga jam 10.00 malam setiap hari.

Ninetology - Ke Arah Yang Lebih Professional

Sempena pelancaran Ninetology’s Flagship Touch Point yang pertama, satu majlis memotong riben telah di adakan.

Majlis itu juga telah dikurniakan oleh pasukan pengurusan Ninetology Malaysia yang terdiri daripada Sean Ng (Ketua Pegawai Eksekutif), Marco Beh (Ketua Pegawai Operasi), Shian (Ketua Pegawai Kewangan), Vijian Chan (Ketua Pegawai Pemasaran), dan Eddy Tay (Ketua Channel ); Michael Lee (Pengurus Besar, Pengurusan Hartanah dan Operasi Plaza Low Yat), dan selebriti seperti Z-Chen, Iqwal Hafiz, dan Sasi Don.

Ninetology Malaysia juga telah melancarkan siri U9 di KL Hilton Hotel, Malaysia pada awal bulan lalu. The “Unite-as-One” dengan memperkenalkan tiga modelnya iaitu The X1, Z1 dan Z1+ adalah rekaan terbaru dan bergaya dengan ciri kejuruteraan bagi memenuhi keperluan manusia dari segi kelajuan, ketepatan dan tahap penggunaan yang tinggi.

Bagi mengetahui maklumat lanjut mengenai telefon pintar Ninetology U9, anda boleh terus melawat www.ninetology.com

“Kami amat berbangga untuk berada dalam perkongsian strategik dengan MediaTek Inc, syarikat semikonduktor fabless yang terkemuka bagi komunikasi tanpa wayar dan penyelesaian multimedia digital. Sokongan yang tidak ternilai MediaTek dalam menyediakan kita dengan prestasi yang tinggi dan boleh dipercayai penyelesaian maklumat dan komunikasi, serta penyelesaian yang bersepadu dan disesuaikan, telah ketara dipendekkan kami masa ke pasaran, meningkatkan daya saing produk kami, dan juga membawa pengalaman pengguna yang lebih baik secara keseluruhan. Kami sedang kedua terbesar dari segi peranti mudah alih pasaran. Dengan pengenalan siri U9, kami berharap untuk mengukuhkan lagi kedudukan Ninetology serta untuk merebut peluang yang besar dalam kategori Telefon Pintar Premium, “kata Encik Sean Ng Chee Heng (Ketua Pegawai Eksekutif, Ninetology Marketing Sdn Bhd.)

Ninetology - Ke Arah Yang Lebih Professional

Encik Arthur Wang, Pengarah Kanan, Ketua EMSM, MediaTek Inc menerima Sijil Penghargaan daripada Encik Sean Ng, Ketua Pegawai Eksekutif Ninetology Marketing Sdn. Bhd

Ninetology U9 juga merupakan telefon pintar siri dengan RAM ROM/1GB 16BG memori dalam serta sesuai bagi menonton video, bermain permainan dan kandungan yang lain dengan sambungan yang lebih cepat.

Ia juga dikuasakan dengan Android 4.2 dan MediaTek M^6589 1.2GHz pemproses Quad-teras, di mana akan menyampaikan satu pengalaman telefon pintar yang lebih kaya pada harga yang kompetitif.

Pelanggan menikmati akses kepada lebih daripada beribu-ribu aplikasi termasuk rangkaian sosial, produktiviti dan utiliti, hiburan, dan AppStore.

Ia juga mempunyai skrin paparan 4.8 “(X1), 5.7” (Z1) dan 5.5 “(Z1 +) masing-masing. Malah ia adalah nipis dan ringan dan akan menjadi seorang ‘sahabat’ yang bergaya dan tahan lama untuk gaya hidup yang lebih ceria. (Sila klik pada gambar di bawah untuk paparan yang lebih besar pada spesifikasi)

Ninetology - Ke Arah Yang Lebih Professional

Pada pelancaran itu, Ninetology juga turut mendedahkan Jurucakap Produk baru dilantik mereka Z-Chen, seorang penyanyi Mandopop Malaysia malah juga lebih dikenali sebagai R & B Little Prince.

“Sebagai seorang penyanyi dan masyarakat bandar diri saya, saya benar-benar boleh menghargai siri U9.

The U9 telefon pintar benar-benar memahami keperluan saya sebagai individualis dengan pelbagai kepentingan dan keinginan yang kuat untuk kebebasan.

Dengan siri U9, terdapat kemungkinan yang tidak terhad untuk memperkayakan gaya hidup saya dan menerangkan personaliti yang unik, tempat kerja dan muzik saya.

Saya merasakan bahawa saya sentiasa bersatu-sebagai-satu dengan telefon U9 pintar saya dalam satu integrasi manusia-teknologi yang lancar,” kata Chen.

Ninetology - Ke Arah Yang Lebih Professional

Encik Leslie Loh, Ketua Pegawai Digital Ninetology Marketing Sdn. Bhd (2 dari kanan) memperkenalkan program semakan alat mensasarkan semua blogger Malaysia – Tech Kaiju Arena. Sepanjang sisi dari kiri adalah Kevin Chong TraxxFM Radio Presenter, Quah daripada quachee.blogspot.com, dan Mark O’Dea dari The Boys London.

Bagi mereka sebagai blogger yang berminat untuk mengkaji U9 telefon pintar siri, anda bolehlah menyemak butiran lanjut mengenai Tech Kaiju Program Arena dengan mengemukakan nama, link blog, e-mel dan nombor telefon kepada publisher@ninetology.com dengan segera bagi mengelakkan kekecewaan.Hanya calon-calon yang disenarai pendek akan dihubungi. Tertakluk kepada terma dan syarat-syarat.

Program ini akan berterusan sehingga Disember 2013.

[button-red url=”http://www.ashadee.net/go/51434/kazen” target=”blank” position=”center”]          Video Tutorial Step by Step Buat Pemasaran di Insta Untuk Promosi Produk          [/button-red]

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

16 Comments

error: Content is protected !!