• Home
  • /
  • Blogging
  • /
  • Menang Kontes Petua dan Herba Kongsibersamanora

Menang Kontes Petua dan Herba Kongsibersamanora

Sedikit sebanyak cerita manis apabila menyertai kontes adalah menang kontes petua dan herba kongsibersamanora ini. Tidaklah ingin membanggakan sekali pun hanya sekadar sertai dan raikan anjuran rakan blogger yang lain.

Saya bukanlah hebat seperti anda dan otai-otai yang lain. Hanya sekadar berkongsi hasil daripada usaha yang tidak seberapa. Iaitu hari ini hanya menulis dan meninggalkan artikel-artikel diadili oleh Google sendiri adalah layak dan berkualiti berada di enjin carian.

 

Bukan Cerita Menang Kontes

Untuk perkongsian ini bukanlah sebenarnya ingin berkongsikan tentang kemenangan ini. Sebaliknya ingin kongsikan bagaimana berjaya meletakkan kata kunci kontes ini ke dalam carian enjin yang tetap memberikan trafik sehingga hari ini.

Sebelum ini terima kasih kepada Kak Nora untuk hadiah bagi penyertaan terawal bagi kontes ini.

Menang Kontes Petua dan Herba Kongsibersamanora

Kontes Petua dan Herba ini terbahagi kepada kategori iaitu kategori terbaik dan kategori SEO. Saya tidak mahir dalam penulisan akan tetapi berpeluang menang Kategori SEO.

Menang Kontes Petua dan Herba Kongsibersamanora

Hadiah bagi pemenang ini berupa wang tunai. Alhamdulillah rezeki menulis walaupun tak hebat seperti yang lain.

Menang Kontes Petua dan Herba Kongsibersamanora

 

Hasil Daripada Kontes

Beberapa hasil daripada percubaan meletakkan kata kunci kontes kepada enjin carian adalah seperti berikut.

Menang Kontes Petua dan Herba Kongsibersamanora

Tiada tools atau black hat atau trick digunakan semuanya hanya sekadar tulis dan tinggal. Jika rakan-rakan sedar saya pun sudah mula perlahan dalam dunia blogging ini.

Terima kasih kepada yang menyokong dan bersama-sama berjuang untuk kontes ini semoga sukses dalam usaha masing-masing.

 

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

error: Content is protected !!