Menang Kontes Melayu Boleh

Menang Kontes Melayu Boleh, alhamdulillah panjatkan kesyukuran pada Illahi inilah satu perkara yang tidak dijangka-jangkakan. Terdahulu menang Promosi Kontes dan kini pula menang Kontes pula, walaupun tiada niat di hati untuk memenangi tapi sekadar menyambut baik kontes yang rakan-rakan blogger anjurkan sebab saya juga sertai kalau berkesempatan.

Memang ada banyak kontes yang dianjurkan tapi saya tidak sertai bukan bererti saya memilih dan sombong tapi sekarang ini saya sedang menjalani Latihan Industri jadi masa dan ruang untuk blog adalah terhad sedikit tak seperti zaman belajar dulu, syok sangat.

Menang Kontes Melayu Boleh

 

Senarai Pemenang Kontes Melayu Boleh

  1. Kertas Warna Merah
  2. Khairul Zamri
  3. AsiaCube
  4. MKHakimi
  5. NikHazami
  6. Kaki Blog
  7. Blog1Malaysia
  8. HitSeo
  9. Rahsia Duit Free
  10. Aynoranur

Tahniah kepada semua yang menang, anda memang hebat SEO.

Kontes ini telah saya sertai hampir pada penghujung penyertaan iaitu penyertaan lewat, 2 3 kali fikir juga mahu sertai atau tidak. Namun atas nasihat beberapa rakan blogger bagi semangat saya sertai juga walau tidak menaruh sebarang harapan sebab kontes SEO yang lalu saya tidak menang, hehe.

 

Komen Penulis Kontes Melayu Boleh ini…

Menang Kontes Melayu Boleh

Bagi saya kontes ini sangat bagus bagi memadamkan laman-laman yang telah merosakkan minda anak bangsa dan maruah bangsa kita sendiri.

Kagum dengan semangat blogger-blogger yang sertai kontes ini dan ada juga beberapa blogger yang tidak sertai kontes juga turut membuat entri menaikkan semangat mereka yang sertai.

Sepanjang kontes ini berlangsung saya berada dalam keadaan tidak betul “mood down” jadi saya abaikan blog saya terbiar begitu sehinggalah selepas raya baru terasa mahu bangkit kembali.

Tapi kenapa kita tidak buat report sahaja kepada Google blog-blog yang dijadikan blog tidak bermoral begitu?

Ada lagi komen-komen bernas tapi cukuplah sebab mood dah kelaut untuk  menulis.

Terima kasih semua 🙂

 

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

14 Comments

error: Content is protected !!