• Home
  • /
  • Blogging
  • /
  • Menang Kontes Apa Kata Blogger Tentang Trafik Blog

Menang Kontes Apa Kata Blogger Tentang Trafik Blog

Alhamdulillah dapat duit lagi dari blog buat bulan September, setelah menerima berbagai reaksi pada entri yang lalu mengenai trafik terhadap blog hampir setengah daripada mereka tidak tahu bahawa entri tersebut adalah entri kontes.

Syukur kepadaNya kerana sehingga kini semenjak pulang daripada Seminar Buat Duit Dengan Blog 2013 hampir setiap bulan ada rezeki daripada blog walaupun tidak banyak tapi syukur juga.

 

Kontes Apa Kata Blogger Tentang Trafik Blog

Kontes Apa Kata Blogger Tentang Trafik Blog ini adalah anjuran Santaikata dengan menyaksikan 15 orang peserta.

Menang Kontes Apa Kata Blogger Tentang Trafik

Hadiah misteri? Tunggu dan lihat apakah hadiah tersebut nanti.

Walaupun saya tidak pernah kenal siapakah pemilik blog tersebut namun bagi saya selagi ia menganjurkan sebuah kontes secara adil dan lebih ke arah menguji diri kita sendiri saya rasa kontes tersebut adalah sihat.

Terima kasih juga kepada rakan-rakan blogger kerana memberikan reaksi positif idea dan komen yang bernas pada entri kontes tersebut.

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

27 Comments

error: Content is protected !!