• Home
  • /
  • Info
  • /
  • Mega Careers and Study Fair 2015

Mega Careers and Study Fair 2015

Terkini bagi minggu ini Mega Careers and Study Fair 2015 bakal diadakan. Program ini juga lebih dikenali kebiasaannya sebagai Career Fair pada umumnya. Dimana program seperti seperti biasanya lebih mendapat tempat dan perhatian oleh mahasiswa dan mahasiswi semua.

Setiap tahun prorgram ini boleh dikatakan lebih hangat berbanding dengan PC Fair. PC Fair yang saban hari kelihatan semakin kurang mendapat perhatian daripada pengunjung.
 

Mega Careers and Study Fair 2015

Mega Careers and Study Fair 2015

Penganjuran ini sangat bagus sekali kerana terdapat dua elemen besar. Pertama penekanan terhadap karier dan keduanya adalah mengenai pendidikan lanjutan buat mereka yang berminat.

Kepelbagaian aktiviti dalam sambutan program ini yang lebih berbentuk ilmiah juga sebagai salah satu daya tarikan. Buat pengunjung semua anda haruslah mengambil kesempatan ini sebaik yang mungkin.

Tidak semestinya hanya untuk pergi mengintai peluang kerjaya semata-mata. Sebaliknya berilah peluang kepada diri dan luangkan masa mendengar beberapa talk yang ingin disampaikan. Tingkatkan nilai diri sendiri dengan menambah ilmu pengetahuan tentang bidang-bidang lain juga. Kerana mempelajari sesuatu ilmu itu bukan satu kerugian kepada diri dan masa yang diluangkan.

Maklumat lanjut mengenai tentatif program boleh layari terus ke laman web Careers and Study Fair.

Program ini berlangsung pada 7 dan 8 Februari 2015 selama dua hari bertempat di KLCC Kuala Lumpur. Lihat video dibawah untuk program Mega Careers dan Study Fair 2014 yang diadakan pada tahun lalu.

 


 

Rahsia Lulus MUET Dengan Cemerlang

Oleh kerana Peperiksaan MUET yang semakin hampir. Dikesempatan ini dihebahkan kepada semua calon yang menduduki MUET.

Peperiksaan MUET bukanlah semudah yang anda sangkakan andai tiada sebarang rujukan dan panduan.

Untuk mendapatkan tips dan panduan MUET atau rahsia untuk menduduki peperiksaan MUET ini bolehlah segera menekan butang dibawah.

Semoga semuanya calon yang bakal menduduki peperiksaan MUET akan dapat menjawab dengan jayanya. Semoga panduan MUET ini membantu anda semua, jangan berhenti berusaha selagi belum berjaya!

Mega Careers and Study Fair 2015

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

2 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!