• Home
  • /
  • Info
  • /
  • Kerusi Parlimen dan Dun PRU 13
Kerusi Parlimen dan Dun PRU 13

Kerusi Parlimen dan Dun PRU 13

Kerusi Parlimen dan Dun PRU 13 pasti bakal menjadi rebutan pada Piliranraya Umum ke-13 kali ini.

 

Kerusi Parlimen dan Dun PRU 13

Gambaran Kerusi Parlimen dan Dun PRU 13 ini adalah tidak tertakluk kepada sebarang perubahan, ia mungkin berubah mengikut pengumuman dari pihak yang bertanggungjawab.

Pasca Piliharaya Umum Ke-13

Pasca pilihanraya kali ini akan dimainkan dengan berbagai cara, namun sebagai yang bertanggungjawab kita tidak perlulah bergaduh sesama kita sendiri demi ketaksuban kepada sesuatu parti itu. Maaf tak tuju khas kepada mana-mana parti sekalipun.

Dalam penantian dan pemerhatian kepada jumlah kerusi parlimen dan dun PRU 13 ini jangan lupa untuk menyemak daftar pemilih dan kawasan tempat kita mengundi nanti.

Jom Semak Status Daftar Pemilih Persiapan Mengundi PRU13

Semoga semua yang layak mengundi turun mengundi dan menunaikan tanggungjawab anda pada pilihan raya ke-13 sebagai seorang rakyat iaitu berhak memilih pemimpin anda untuk tempoh 5 tahun akan datang.

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

4 Comments

error: Content is protected !!