• Home
  • /
  • Info
  • /
  • Jadual PIKOM PC Fair 2014 Siri 3

Jadual PIKOM PC Fair 2014 Siri 3

Assalamualaikum sedikit hebahan lagi mengenai jadual PC Fair anjuran oleh PIKOM pada tahun 2014. Kini telah memasuki siri ke 3 dan sedikit ketinggalan untuk hebahan siri ke-2. Populariti dan fokus terhadap PC Fair semakin menurun jika diperhatikan hari demi hari.

Ini mungkin disebabkan kenaikan mendadak penggunaan telefon pintar atau gadjet yang boleh didapati secara mudah hari ini. Tidak seperti zaman dahulu, hari ini pergi kemana-mana saja ada kedai menjual gadjet atau telefon pintar serta kelengkapan komputer dan laptop.

 

Jadual PIKOM PC Fair 2014 Siri 3

Walaubagaimanapun saya tetap menyokong agar PC Fair sama ada anjuran PIKOM ini atau mana-mana organisasi sekalipun diperhebatkan lagi untuk menarik minat orang ramai.

Berikut adalah ringkasan Jadual PIKOM PC Fair 2014 Siri 3 pada tahun ini.

Jadual PIKOM PC Fair 2014 Siri 3

Semoga mendapat sedikit manfaat daripada hebahan ini dan jika anda rasakan artikel berguna silakan kongsi kepada rakan-rakan anda yang lain. Terima kasih.

 

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

29 Comments

error: Content is protected !!