Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy – merupakan sebuah kontes yang saya takut untuk turut sertai bersama kerana antara mereka yang telah sertai adalah mereka yang cukup pakar dalam bab Contest SEO ini. Sebagai seorang yang tidak aktif dan tidak mempunyai ilmu saya hanya menyokong dari tepi sahaja.

Menyertai sebuah contest bermakna anda bersedia berperang secara sihat dan menguji tahap sebenar blog anda dengan ilmu yang anda ada.

Jadi sudahkah anda bersedia secara total menghadapi ujian sebenar tahap atau aras sebenar blog yang anda bina selama ini?

Saya Sokong Contest SEO Eridy

Ya, saya sokong Contest SEO Eridy kerana pertama kali saya sertai contest beliau adalah Apa kata blogger tentang trafik blog dan hadiahnya dalam entri Hadiah Dari SantaiKata serta wang tunai.

Sewaktu itu beliau belum lagi berpindah ke WordPress dengan  menggunakan domain baru kini iaitu Eridy dot com.

Contest blogger seperti Contest SEO Eridy ini adalah antara contest yang perlu blogger sertai berbanding anda menyertai contest perlu like Fanpage dan klik iklan penganjur.

Contest ini adalah contest sihat dimana ia lebih kepada menguji dan mencabar diri sendiri sebagai seorang yang memiliki blog.

Tawaran Hadiah Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Jadi adalah rugi jika anda tidak sertai kontes ini segera untuk bersama-sama merebut wang tunai hampir RM500 buat pemenang.

Saya rasa adalah adil anda berusaha untuk memenangi sesuatu contest dengan usaha anda sendiri berbanding anda sertai sebuah kontes yang ditentukan hanya secara nasib.

Contest SEO Eridy

Contest SEO ini yang Eridy anjurkan ini hanya meletakkan syarat buat entri dengan tajuk seperti tajuk entri contest ini sahaja. Jadi syaratnya sangat mudah, mudah yang macam mana lagi kita mahukan?

Yakin Hadapi Cabaran Contest SEO anjuran Eridy

Contest SEO Eridy

Salah satu kekuatan yang harus anda ada ialah keyakinan tidak kira anda baru atau lama sekalipun. Orang yang telah lama sekali pun dalam bidang blogging kalau dia tiada keyakinan untuk memberkan komitmen menyertai Contest SEO seperti anjuran Eridy ini jadi dia tak mungkin dapat mengatasinya.

Menang atau kalah jangan kita fikirkan lagi sebelum kita sertai dan berada dalam medan peperangan seperti Contest SEO Eridy ini.

Jadi saya sarankan anda cuba sertai dan timba ilmu sambil-sambil anda berjuang dalam memenangi Contest SEO ini.

Inilah kelebihan sebenarnya bila anda sertai Contest SEO seperti ini, sambil menguji tahap blog dan sambil itulah kita dapat menimba ilmu baru dalam SEO.

Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Jadi inilah masanya untuk anda mencuba dan terus mencuba dan selamat berjaya kepada semua peserta yang menyertai contest SEO ini, saya doakan yang terbaik buat anda semua.

Contest SEO hari adalah sebuah contest yang subjektif kerana anda perlu bina sendiri content penulisan anda untuk memenangi cari pertama di Google.

Saya mungkin tidak punyai masa seperti anda semua untuk berentap dalam Contest SEO Eridy ini jadi saya ucapkan selamat bersaing secara sihat semua dan selamat menambat hati Google.com.

Contest SEO Eridy ini dianjurkan sepenuhnya oleh Blog Eridy

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

70 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!