Bidara Syifa Penawar Sihir

Bidara Syifa antara penawar sihir yang mula mendapat tempat dikalangan pengguna hari ini. Jika anda seorang yang belum mengetahui akan kehebatan dan kebaikan Bidara Syifa. Inilah masanya untuk anda terus mencuba dan merasai sendiri hasil dalam jangka masa 7 hari penggunaan.

Produk yang telah dipertingkatkan formulanya untuk lebih berkesan InsyaAllah bakal memberikan hasil yang baik kepada pengguna.

 

Apa Itu Bidara Syifa

Bidara Syifa ini adalah merupakan satu gel mandian yang telah dirumus khas bagi membantu mengatasi masalah gangguan makhluk halus seperti jin asyik, sihir, santau dan saka.

Pohon Bidara iaitu nama saintifiknya Ziziphus mauritiana Lam. Telah zaman berzaman bahawa pohon Bidara ini digunakan dalam perubatan Islam sebagai penawar dan terapi khususnya terhadap gangguan jin dan sihir.

Di samping itu juga, daun Bidara juga terkenal sebagai herba yang mustajab bagi mengatasi masalah penyakit kulit secara semula jadi.

Jadi Bidara Syifa ini rumusan utamanya adalah daripada daun Bidara itu sendiri dan telah dibacakan dengan doa-doa pilihan.

Imam Qurtubi menceritakan daripada Wahab untuk mengubati Sihir:

 

“Diambil 7 helai daun bidara ditumbuk halus lalu dicampurkan air dan dibacakan Ayat Kursi dan diberikan minum pada orang yang terkena sihir tiga kali teguk dan baki airnya digunakan untuk mandi, InsyaAllah akan hilang sihirnya.”

 

“Dan diutamakan membaca Qul A’uzubil Falak, Qul A’uzubirabinnas juga ditambah Ayat Kursi keradna ayat-ayat itu dapat mengusir syaitan.”

 

Bidara Syifa – Penawar Sihir Formasi Terbaru

Bidara Syifa Penawar Sihir

Bidara Syifa ini telah banyak membantu pesakit hari ini secara tidak langsung, kerana boleh amalkan pemakaian dari rumah sahaja. Ini tidak terhad kepada gangguan sihir semata-mata bahkan mustajab untuk merawat penyakit-penyakit kulit secari alami. Pastikan anda dapatkan adalah keluaran Galeri Mukmin – pengeluar mandian Bidara Syifa terbesar di Malaysia.

Justeru dengan formasi terbaru ini adalah ‘lebih kuat dan berkesan’, lebih pekat dan lebih jimat dalam penggunaan sewaktu mandi. Disamping itu produk ini adalah lebih selamat tidak menyebabkan apa-apa alahan badan kerana ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) NOT160102426k.

Bidara Syifa ini yang berfungsi sebagai penawar sihir membolehkan kita melakukan perubatan sendiri dari rumah tanpa ragu-ragu dan tak perlu takut. Hanya perlu jadikan gel mandian setiap kali mandi atau minimum sebanyak 2 kali sehari iaitu sekali pagi dan sekali petang.

Jika selepas penggunaan sebulan (iaitu 4 botol ke atas) dan didapati kesakitan anda tidak sembuh, anda boleh mendapatkan rawatan PERCUMA daripada perawat kami.

Bidara Syifa Penawar Sihir

Dapatkan segera produk Bidara Syifa Penawar Sihir ini melalui pengedar yang sah.

Jus Bidara Syifa

 

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

20 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!