Aku Nak Menang RM100k dari Yeos

Hari demi hari semakin kencang melihat ramai yang menyertai Kontes dari Yeos ini. Jika masih ingat artikel yang lalu mengenai Yeos 80 Days Drink to Cash kontes tersebut masih belum lagi berakhir! Kini berada diperingkat akhir dan ketika dan waktu inilah ramai yang akan berebut-rebut menyertai kontes ini.

 

Kalau Aku Menang RM100K

Memang situasi pertama ialah satu kejutan yang besar dalam hidup kalau menang RM100k dari Kontes Yeos ini. Manakan tidak dengan hanya minum dan berpeluang untuk menang jumlah wang yang besar.

Kalau menang RM100k pertama boleh infakkan kembali pembelian air Yeos ini kepada golongan miskin dan kepada yang memerlukan dengan menggunakan wang yang menang tersebut. Ramai sendiri akui termasuklah apabila saya berborak dengan rakan sekerja, ramai suka Yeos!

Air Yeos sangat popular dan siapa saja pasti kenal dan tahu citarasa air ini!

Aku Nak Menang RM100k dari Yeos

Menang wang RM100k dan gunakan sebaiknya, cuma peluang untuk anda tidak mendapat wang tunai sangat tinggi jika anda tidak sertai hari ini juga!

Tarikh tamat hampir tiba dan setiap hari ada saja pengumuman pemenang di Facebook Yeo’s Malaysia. Seronok tengok mereka yang menang dan lagi seronok andai antara mereka itu ada juga nama kita.

Jadi Kalau Aku Menang Rm100K dari Yeos ini umpama juga Kalau Aku Kaya. Anda pasti menjadi kaya dengan hanya minum air Yeos sahaja!

 

Sertai Segera Kontes YEOS Drink and Win RM100K

Seorang pemenang bakal memenangi hadiah RM100,ooo tunai dan penyertaan bakal ditutup pada 31 Mei 2014 tepat jam 6.30 petang. Masih ada masa untuk sertai dan lakukan pecutan akhir untuk mendapatkan wang tunai berjumlah RM100,000 ini!

Sertai Yeos 80 Days Drink to Cash sebagaimana dalam video dibawah ini.

 


 

Satu penyertaan yang mudah, beli, minum dan hantarkan penyertaan anda beserta gambar bukti kepada akaun rasmi WeChat Yeo’s Malaysia. Mudah bukan?

Jangan lupa sertai dan follow akaun rasmi Yeos bagi mengetahui informasi terkini mengenai kontes ini:

Jom sama-sama kita pecutan akhir yang kini tinggal seminggu lagi untuk tarikh tutup penyertaan. Milik siapa RM100,000 ini? Anda atau saya?

Sertai segera!
 

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

11 Comments

error: Content is protected !!