Video Interview Bobo Parody Shae Sayang

By  |  40 Comments

Tidak cukup dengan Video Parody Johan ABPBH 2013 kini Video Interview Bobo Parody pula dimuat naik ke Youtube.

Beliau yang begitu kelakar cukup menghiburkan penonton Youtube dan menjadi trend di internet kini.

Video Interview Bobo Parody Shae Sayang

 

Pendapat penulis

 

Video Interview Bobo Parody Shae Sayang ini bukan sahaja mempersembahkan diri sebenar tapi beliau sendiri menyatakan itu hanya sekadar suka-suka seperti video seorang perempuan dahulu yang  juga turut menjadi trend di internet dek aksi miming yang dibuatnya juga.

Jadi sudah menjadi lumrah atau fitrah keadaan ada orang yang kutuk dan perli dan juga ada yang suka tentang perkara orang lain buat dan juga ada betul dan ada kurang baiknya apa yang si Bobo ini buat, bagi saya tiada komen terperinci sekadar buat gelak cukuplah.

Minat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa.

40 Comments

  1. Aku Penghibur

    April 8, 2013 at 4:28 PM

    ahh x pasal2 femes .. good thing dia benari tunjukkan diri dia sebenar
    Aku Penghibur recently posted…Mega Topup GiveawayMy Profile

  2. khairul asrol

    April 8, 2013 at 5:40 PM

    at least dia tak malu malah suka pulak diri dia femes. haha
    khairul asrol recently posted…Waspada Daripada Menjadi Mangsa “Blog Cloning” Melalui SitemapMy Profile

  3. FD

    April 8, 2013 at 5:41 PM

    hoho! nama dia Bobo rupanya ek. baru tau. bagus lah Bobo jenis sporting. tak kisah apa orang nak kata.

  4. Nina

    April 8, 2013 at 6:24 PM

    owh..bObo nama dia..sama nama kucing saya pulak…tp serius dia ni pndai miming..lucu tgok video dia…

  5. suri

    April 9, 2013 at 12:58 AM

    ada orang suka cara begtu dan mmg senang bagi buat org gelak..ada org pula jenis tgok tak berkenan huhu..
    suri recently posted…Cerita Si Gelung BatuMy Profile

  6. Oneblogsocial.com

    April 9, 2013 at 1:39 AM

    Nak buat apalagi,kalau kita suka pada sesuatu maka sukalah sesuai kadarnya.Kalau kita tak menyukai sesuatu yang kita lihat janganlah kita menghinanya.

  7. Zulhilmi Zainudin

    April 9, 2013 at 2:44 AM

    Memang video bro Bobo ni VIRAL di Internet. Fenomena. Haha.

  8. zool

    April 9, 2013 at 4:13 AM

    tak lama lagi masuk mentor la bobo ni
    zool recently posted…Baru lepas bicara di Tribunal Tuntutan PenggunaMy Profile

  9. Hairul Azni
    Twitter:

    April 9, 2013 at 5:45 AM

    Tengok untuk layan gelak boleh la.. :-)
    Hairul Azni recently posted…Menang RM 100.00 Dari Giveaway Hairulazni.myMy Profile

  10. cik akak

    April 9, 2013 at 6:10 AM

    Tapi suka ler…dia tak kacau prang pun…dia buat ape yang di rasa betol..hihji…apa pon support dia je..hihi..

  11. tengkubutang

    April 9, 2013 at 6:12 AM

    hahahaha.. mmg lawak dia ni..

  12. Denaihati

    April 9, 2013 at 6:47 AM

    baru tau asal usul yang johan tiru hari tu…
    Denaihati recently posted…Mitsubishi Electric L4 Grande Peti Ais Gaya Hidup ModenMy Profile

  13. paripariputih

    April 9, 2013 at 8:07 AM

    Fenomena Bobo si parody erk.. muka wartawan tu pun dah nak dekat sama dgn muka si bobo kbai

  14. afzalsukasuki

    April 9, 2013 at 8:20 AM

    aku baru lepas baca benda ni kat blog phat.hehe mula2 aku ingat dia memang lembut sangat, yela daripada gerak tari lagu sayang tu semacam je huhu.tapi bila interview takde la teruk mana :)

    tak kisah la asal dia bahagia, aku pon boleh bantai helak banyak kali hahaha

  15. Bean Moreno

    April 9, 2013 at 8:31 AM

    kesian dengan dia bila ramai yang kutuk dia kow kow kat utube…
    Bean Moreno recently posted…[POLL] Siapa Layak Ganti Datuk K.RajaGopalMy Profile

  16. KY

    April 9, 2013 at 9:12 AM

    banyak betul parody lagu ni, hari terjumpa juga dlm youtube yg lelaki lembut buat =, aduhhh..sakit perut lihat

  17. titan

    April 10, 2013 at 11:53 AM

    apalah salah dia. haha..
    titan recently posted…Samseng Sekolah Lan Todak.My Profile

  18. Lynn

    April 12, 2013 at 3:42 PM

    Tak payah nak kutuk-kutuk sangat, hanya membantutkan bakat dan kebolehan mereka nanti. Dia berdua tu berani. Akak suka.
    Lynn recently posted…Apa itu BRICSMy Profile

  19. mimie

    April 13, 2013 at 1:48 AM

    dia buat pun suka2 tuk hiburkan hati dia..takyah la kita nak maki cacian kat dia.. mungkin dia suka cara tu kan..then dia sndiri kata tu memang cara dia..
    kita xkacau dia, dia pun xkacau kita kan.. :)
    mimie recently posted…CUTI-CUTI GIVEAWAY – DIARI AIMAMy Profile