Home Video Video Interview Bobo Parody Shae Sayang
40

Video Interview Bobo Parody Shae Sayang

8
40

Tidak cukup dengan Video Parody Johan ABPBH 2013 kini Video Interview Bobo Parody pula dimuat naik ke Youtube.

Beliau yang begitu kelakar cukup menghiburkan penonton Youtube dan menjadi trend di internet kini.

Video Interview Bobo Parody Shae Sayang

 

Pendapat penulis

 

Video Interview Bobo Parody Shae Sayang ini bukan sahaja mempersembahkan diri sebenar tapi beliau sendiri menyatakan itu hanya sekadar suka-suka seperti video seorang perempuan dahulu yang  juga turut menjadi trend di internet dek aksi miming yang dibuatnya juga.

Jadi sudah menjadi lumrah atau fitrah keadaan ada orang yang kutuk dan perli dan juga ada yang suka tentang perkara orang lain buat dan juga ada betul dan ada kurang baiknya apa yang si Bobo ini buat, bagi saya tiada komen terperinci sekadar buat gelak cukuplah.

Kazen Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

Comment(40)

  1. hoho! nama dia Bobo rupanya ek. baru tau. bagus lah Bobo jenis sporting. tak kisah apa orang nak kata.

  2. aku baru lepas baca benda ni kat blog phat.hehe mula2 aku ingat dia memang lembut sangat, yela daripada gerak tari lagu sayang tu semacam je huhu.tapi bila interview takde la teruk mana :)

    tak kisah la asal dia bahagia, aku pon boleh bantai helak banyak kali hahaha

  3. Tapi suka ler…dia tak kacau prang pun…dia buat ape yang di rasa betol..hihji…apa pon support dia je..hihi..

  4. Fenomena Bobo si parody erk.. muka wartawan tu pun dah nak dekat sama dgn muka si bobo kbai

  5. banyak betul parody lagu ni, hari terjumpa juga dlm youtube yg lelaki lembut buat =, aduhhh..sakit perut lihat

Comments are closed.