Lelaki Teruna Tak Terkalah

Mana-mana lelaki teruna wajib baca entri ini Lelaki Teruna Tak Terkalah, sebab kalau korang rasa teruna atau bujang tetap kena baca dan boleh cuba buat juga.

Lelaki kacak kena rajin, lelaki kacak kena cukup tidur, lelaki kacak makan cendol…” 

Lelaki Teruna Tak Terkalah

Siapa gerangan lelaki teruna tak terkalah yang tak terkalah ini kalau tidak  Titan pemilik blog ahmadfaizal.com

Kenapa teruna? Sebab dia tak kahwin lagi.

Kenapa tak terkalah? Sebab dia seorang yang betul-betul mampu berjaya dalam buat duit dengan blog, bukan satu tapi ada banyak blog.

Mula kenal mamat ini sejak bila? Serius sekali buat pengakuan bahawa kenal Titan ini belum cukup lagi 5 bulan.

Kenal dia masa mula-mula pindah ke WordPress, dia salah seorang yang menceriakan duniakan wordpress sebab hampir setiap entri dia komen dan akan datang komen lagi walau dah komen pada entri yang sama, mungkin dengan niat nak ingatkan lambat update entri kot.

Siapa tak kenal dia mungkin tidak dapat menerima gaya komen dan penulisannya tapi bila tak kenal korang terasa lain macam mungkin sebab aura dia.

Lelaki Teruna Tak Terkalah

Salah satu blog lelaki yang mempunyai salji, boleh kasi sejuk hati membaca entri dia.

Kagum sebab mampu menaikkan blog dengan gaya tersendiri. Tak terkalah juga.

Teknik SEO Merah Jambu Sentuhan Lelaki Kacak

Teknik ini selalu dia tulis dan tekankan dalam penulisannya dan betul-betul menjadi lagi-lagi dari sentuhan lelaki kacak.

Dah laa teruna tambah pula kacak, bila nak makan nasi minyak? Betul-betul lelaki teruna tak terkalah.

Keuntungan beliau dalam dunia blog sudah boleh buat macam-macam dah dengan duit hasil blog. Memang tak terkalah.

Teknik SEO Merah Jambu ini didedahkan beliau semasa Seminar Buit Duit Dengan Blog 2013 tempoh hari.

Apa yang menarik dalam setiap teknik yang beliau dedahkan ada tulis makan cendol.

Makan cendol boleh jadi bijak…”

Titan juga boleh dikatakan seorang yang mesra bukan saja penulisan tapi boleh di bawa berbual.

Contest Review Tak Terkalah

Dah cukup bukti lelaki ini memang tak terkalah dalam blogging. Kenapa tak nak join contest review ini nak kalah ke?

Lelaki tak terkalah ialah lelaki yang mengambil bahagian sama walaupun belum tentu menang.

Ini pun pertama kali join contest dari Titan Tak Terkalah ini. Contest ini sudah lama bermula dan akan tamat tidak dalam lagi.

Dengan status PR2 blognya dan Alexa bawah 80k pula anjurkan contest cabaran kreatif sebegini adalah sihat untuk kita sertai, lagipun tak lama lagi dah Google update.

Banyak kalau nak cerita pasal Titan ini, mungkin kena kenal dia lagi dalam dan lama boleh tuntut ilmu lebih lagi lepas ini dan harap dapat bagi banyak lagi tips selepas ini.

Ada rasa macam buat assignment juga buat entri review ini tapi tak mengapa saya suka sebab betul-betul tulisan kita sendiri, lihat, baca rujukan (blog Titan) dan ulas, ini juga entri pertama pasal contest review.

Kalau rasa korang Lelaki Teruna Tak Terkalah jom join contest ini sebelum tamat.

Contest Review Tak Terkalah ini dianjurkan oleh Ahmad Faizal dan Earncent.com dan ditaja bersama oleh Sara, Syukri Tahir,RahsiaDuitFree, IlaZainal, Blackrosehunter, dan Nuristimewa.

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

24 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

error: Content is protected !!