Jus Bidara Syifa Premium Dan Original

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Kini produk Jus Bidara Syifa pula dikeluarkan bagi membantu mereka yang menghadapi masalah gangguan dan seumpamanya. Terdahulu ada artikel mengenai Gel Mandian Bidara Syifa yang saya keluarkan adalah produk yang sama keluaran Galeri Mukmin Marketing ini. Daun bidara mempunyai pelbagai kelebihan dan kebaikan malah ramai juga yang telah menanam di hadapan rumah sendiri.

 

Kebaikan Jus Bidara Syifa

Jus Bidara Syifa ini adalah merupakan jus yang tak perlu dicampurkan dengan air untuk diminum. Ianya juga disyorkan untuk diamalkan oleh pesakit yang mengalami gangguan makhluk halus sama ada sihir masalah penyakit kronik, kanser, darah tinggi dan lain-lain.

Jus ini perlu diminum 1 sudu pagi dan 1 sudu malam, namun jika anda seorang yang mempunyai penyakit kronik anda boleh minum 2 sudu pagi, 2 sudu tengah hari dan 2 sudu malam. Pastikan anda minum sebelum mengambil makanan sama ada makan pagi, makan tengah hari dan makan malam.

 

Semakin hari semakin ramai yang telah mencuba mengamalkan Jus Bidara Syifa ini malah Alhamdulillah berjaya membantu mereka yang mempunyai masalah. Dengan izinNya pengamalan jus ini perlu diamalkan sehingga habis botol dan disertai dengan amalan dan doa sebelum minum.

 • Baca Surah Al-Fatihah x 1
 • Selawat ke atas Nabi S.A.W x3
 • Niat dalam hati: “Ya Allah, berikanlah kebaikan dan kesembuhan kepadaku”

Boleh juga niat dengan doa sendiri malah digalakkan setiap kali minum niatlah anda ingin sembuh dari penyakit apa yang anda alami. Allah S.W.T pasti memakbulkan doa kita, InsyaAllah.

 

Kelebihan Mengamalkan Jus Bidara Syifa

Jus Bidara Syifa

Untuk mendapatkan kesan dalam menggunakan sesuatu produk apa sahaja anda haruslah mengamalkannya sehingga habis dan ambil masa bukannya inginkan hasil dan kesan dalam masa yang begitu singkat.

Namun bagi Jus Bidara Syifa ini kebanyakkan pengguna mendapat kesan yang baik kurang dari seminggu selepas penggunaan. Ada juga yang sehari dan dua hari sahaja.

Antara kelebihan setelah mengamalkan Jus Bidara Syifa ini:

 • Boleh membantu dalam rawatan gangguan makhluk halus yang bertapak dalam badan.
 • Pengambilan yang berterusan boleh menghancurkan sarang atau tapak jin dalam badan.
 • Mampu menentang kanser dan merawat pelbagai jenis kanser.
 • Melindungi sistem imun tubuh dan mencegah dari jangkitan kuman juga bertindak sebagai antibiotik.
 • Menghindar, mencegah dan merawat penyakit-penyakit kronik.
 • Merawat masalah keputihan wanita melampau.
 • Badan sentiasa segar dan bertenaga.
 • Sesak nafas waktu-waktu tertentu.

Jus Bidara Syifa

Boleh klik di sini untuk membuat tempahan atau order Jus Bidara Syifa ini. Wassap klik di sini terus.

Jus Bidara Syifa

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

25 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

error: Content is protected !!