• Home
  • /
  • Contest
  • /
  • Blogger Arab Tawar Hadiah dari Tanah Arab
Blogger Arab Tawar Hadiah dari Tanah Arab

Blogger Arab Tawar Hadiah dari Tanah Arab

Mungkin ramai tak tahu agaknya ada seorang blogger arab ala-ala melayu begitu tawar hadiah dari Tanah Arab kalau sertai kontes beliau.

Sekali tengok memang ada macam blogger arab ala-ala Melayu tapi tengok kali kedua blogger melayu yang belajar di Tanah Arab , kira boleh labellah blogger Arab sebab dah berjaya lanjut pelajaran ke Tanah Arab kan.

Contest Blogger Tanah Arab

Contest Blogger Tanah Arab adalah pertama julung kali diadakan buat blogger dengan menawarkan hadiah-hadiah dari Tanah Arab, sebab rasanya tiada lagi blogger yang pernah buat, jadi kena joinlah.

Tak kenal tak apa rasanya join je haha bolehkan begitu?

Syarat Penyertaan Contest Blogger Tanah Arab

Ini adalah syarat umum bagi kontes ini:

  • Blogger Malaysia yang menetap di Tanah Air
  • Kontes ini bermula 28 April – 1 Julai 2013
  • Hantar link penyertaan di bahagian CommentLuv di entri kontes blog beliau
  • Pastikan ada link asal entri kontes penulis dalam entri kontes kita
  • Senaraikan semua penaja di akhir penulisan entri kontes kita
  • Paling penting tulis dalam Bahasa Melayu Penuh

Hadiah Contest Blogger Tanah Arab

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan kepada peserta:

  • Pakaian – Jubah Morocco Lelaki/Jubah Wanita
  • Makan kering – Kismis, Kurma
  • Buku Penulisan Pertama Pelajar Mesir/eBook Penulisan Ketuhanan
  • Koleksi Matawang Kertas Mesir
  • Keychain Lambang Mesir
  • Backlink Blog 5 orang pemenang peserta kontes dan 5 orang pemenang promosi kontes di sidebar beliau sepanjang tahun 2013

Lagi penjelasan bagi penyertaan kontes ini, anda boleh terus membaca dengan lebih jelas di blog beliau.

Hadiah ditawarkan memang menarik, syarat-syarat pun tidak susah rasanya. Nak join atau tidak terpulang pada diri sendiri, semoga kontes ini mendapat sambutan dan kepada yang sertai semoga berjaya dapat hadiah dari Tanah Arab nanti.

Kontes ini dianjurkan oleh AsyrofAsriStudio.com dan ditaja oleh InsyirahAzhar.com, Colleen-Kawai.com, UstazImad.com, huseinrider.blogspot.com, SumiJelley.com, AkmaOmar.com, LadfeAmir.com, Azri.my dan SukaSedap.com.

Bergiat dalam penulisan blog bermula pada tahun 2010. Berkongsi tentang informasi, tips, teknik, kesihatan, pendidikan, bisnes dan gaya hidup yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Pendapat saya mungkin berubah-ubah dari semasa ke semasa. Terima kasih.

22 Comments

error: Content is protected !!